Fotoshoots

Met liefde leg ik een mooie herinnering voor jullie vast. Een fotoshoot is zo ontzettend waardevol en wordt naarmate de tijd verstrijkt alleen nog maar waardevoller. 

Portfolio foto van een gezin gemaakt door flow photography

G E Z I N

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe snel de tijd gaat en het cliche ‘hoe snel ze groot worden’ maar al te waar is… Laten we de tijd even stil zetten en dat moment vangen waarin ik jullie liefde voor elkaar kan voelen en vastleggen in een waardevolle gezinsfotoshoot. In de camera kijken is bij mij niet nodig. Ik vang liever die momenten waarin ik de connectie tussen jullie als gezin echt voel. 

Newbornfotoshoot, Baby foto gemaakt door flow photography

N E W B O R N / B A B Y

Jullie kindje is geboren. Wat een wondertje! Een hectische tijd breekt aan. Voor je het weet zijn die eerste weken voorbij. Laat me deze mooie ‘baby’ bubbel tijd voor jullie vastleggen in een waardevolle newbornfotoshoot zodat je na het vinden van het juiste ritme ook deze prille begintijd nog eens rustig kan terughalen met mooie pure beelden. Is je kindje al wat ouder… geen probleem ook dan is een babyfotoshoot mogelijk. 

Portfolio foto van een zwangere vrouw gemaakt door flow photography tijdens een zwangerschapsfotoshoot

Z W A N G E R

Een bijzondere tijd waar je later nog vaak aan terug zal denken. Samen gaan we deze mooie tijd vastleggen tijdens een ontspannen zwangerschapsfotoshoot. Het begin van de liefde voor jullie kleintje en jullie gezin.

 

Trouwreportage

Yes, Jullie gaan trouwen. Ik leg met liefde jullie bruiloft voor jullie vast in een mooie trouwreportage. Ik hou niet van stijve portretten maar ben continu op zoek naar beelden waar de echte emotie te voelen is. 

Zakelijke fotoshoot door flow photography

 

Zakelijke fotoshoot

Geef jouw bedrijf een professionele uitstraling door middel van mooie beelden. Dus wil jij groeien met je bedrijf? Wees dan niet bang om jezelf te laten zien!