Gezin

“Your family is the best team you could ever have”

Foto van een gezin tijdens een gezinsfotoshoot door Flow photography
Tijdens een gezinsfotoshoot gaan we naar een mooie buitenlocatie. Vooral met kinderen is dit prettig omdat ze dan lekker de ruimte hebben om te rennen en te spelen. In hun spel of zoektocht naar mooie stenen, dennenappels of bijvoorbeeld paddenstoelen zal ik op een natuurlijke en ongedwongen manier foto ‘s maken. Het werkt dan ook het beste om kinderen hun gang te laten gaan. Poseren is bij mij niet nodig. Door het geven van opdrachtjes begeleid ik jullie op een natuurlijke manier om de beelden te kunnen krijgen die ik graag van jullie zou willen maken. Ik volg hierin jullie ‘flow’. Probeer de fotoshoot als een ‘uitje’ te zien! Have fun! … dan ontstaan de mooiste beelden.
 
Om in de foto’s een mooie rust te creeeren waarin alle aandacht op jullie als gezin wordt gevestigd is het belangrijk  de kleding op elkaar af te stemmen en ervoor te zorgen dat de kleding rustig is. Drukke prints en teksten leiden snel af. Bij het boeken van een gezinsfotoshoot ontvangen jullie een informatiefolder waarin kledingadvies is opgenomen.
 
Een gezinsfotoshoot vindt altijd plaats op locatie buiten. Mocht het slecht weer zijn dan wordt de fotoshoot afgelast en zullen we een nieuwe datum plannen.