Over mij

Fotograaf Flow photography Sabrina wennekes

Hi!

 

Ik ben Sabrina, het gezicht achter Flow photography. Fotografie is mijn passie! Ik hou van foto’s waarin ik jullie emotie kan voelen. Of dit nu een lach of een traan is. Pure, echte beelden daar hou ik van. Een foto is voor mij pas geslaagd als ik merk dat jullie op je gemak zijn. Hier zal ik dan ook alles aan proberen te doen. Beelden waarin jullie alleen oog voor elkaar hebben en geheel in het moment zijn daar is waar ik voor ga. 

Mijn verhaal

Trotse mama van een prachtige zoon en dochter en nog steeds helemaal gelukkig met mijn maatje. Met ons gezin wonen we in Nijmegen. 

Ik fotografeer al heel wat jaren en heb vele cursussen en workshops gevolgd waaronder een cursus daglichtfotografie, diverse cursussen newbornfotografie en een cursus bruidsfotografie. Wat begon als een passie en een hobby naast mijn baan in loondienst is inmiddels uitgegroeid tot mijn droombaan. In 2021 besloot ik mijn hart te volgen en fulltime te gaan werken als fotograaf. 

Ik krijg enorm veel energie van het maken van mooie beelden en maak een sprongetje als ik voel dat er een klik is… dat jullie je op je gemak voelen bij mij. Ik weet dat dan de mooiste beelden ontstaan. 

So… let s make some amazing memories!

Fotograaf Flow photography Sabrina wennekes

Spreekt mijn stijl je aan? En is je gevoel goed? Vraag gerust vrijblijvend informatie op.