Newborn lifestyle

“You’re my definition of perfect”

Een newborn lifestyle shoot vindt plaats in je eigen vertrouwde omgeving. In jouw huis gaan we samen kijken waar het licht het mooiste valt zodat we daar mooie foto’s kunnen maken.

Newborn (lifestyle)

New born fotografie vindt bij voorkeur plaats in de eerst 2 weken na de geboorte omdat jullie kindje dan nog van nature zich mooi opkrult zoals in de buik.  Ik weet als geen ander dat die eerste tijd ook heel erg hectisch kan zijn en dat je wellicht nog helemaal niet aan een fotoshoot moet denken. Ook als je kindje wat ouder is, is een fotoshoot een mooi moment om deze beginperiode vast te laten leggen. Je kindje zal zich niet meer zo gemakkelijk laten poseren dus we zullen mooie pure foto’s maken … gewoon zoals je kindje is en zich beweegt. Een newborn lifestyle shoot is te boeken tot en met 12 weken na de geboorte.

Mochten jullie interesse hebben in een newborn lifestyle shoot dan zal ik jullie na het boeken een brochure toesturen waarin alle informatie te vinden is ten aanzien van de fotoshoot. Hierin staan onder andere kledingtips, tips ten aanzien van de ruimte, praktische tips etc.