Werkwijze

Jullie gevoel is goed en mijn stijl past bij jullie...

Jullie benaderen mij via het contactformulier of een berichtje. Samen plannen we een datum en bespreken we op welke locatie we de fotoshoot gaan doen. Dit kan een bos zijn maar ook een zandvlakte of een strandje.

Foto van meisje in het water door flow photography

Zie jullie fotoshoot als een ‘uitje’, even quality time samen! Zo onstaan de mooiste beelden

Nadat jullie contact met mij hebben opgenomen voor het boeken van een fotoshoot infomeer ik jullie over de voorbereiding op de fotoshoot door middel van een informatiefolder. Hierin staan tips en kledingadviezen ten aanzien van de fotoshoot. Ik help jullie om het mooiste resultaat te krijgen.

Yes! Het is zover. De dag van de fotoshoot. Zie de fotoshoot als een ‘uitje’, even quality time samen. Ik begeleid jullie tijdens de fotoshoot. Het enige dat jullie moeten doen is jezelf zijn… samen lachen, knuffelen en spelen. Laat los en ontspan… de toverwoorden voor de allermooiste beelden! Vertrouw mij hierin, ik heb jaren ervaring.

Na de fotoshoot loop ik alle foto’s van de fotoshoot na en maak ik een selectie. Deze selectie werk ik netjes uit in de stijl zoals jullie deze kunnen zien op mijn website. Na het uitwerken ontvangen jullie, na 2-3 weken, de door mij zorgvuldig, geselecteerde foto’s  in een persoonlijke galerij. Hieruit kunnen jullie een keuze maken. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt ontvangen jullie een link in jullie mail waarmee jullie de foto’s kunnen downloaden.