Newborn lifestyle fotoshoot

Pasgeboren baby tijdens newbornshoot Nijmegen

 

“You’re my definition of perfect”

 

Jullie kleintje is geboren. En hij/zij is nog mooier dan je je had voor kunnen stellen. Ik kom graag deze waardevolle periode in jullie leven vastleggen. Een newbornfotoshoot plan ik meestal bij jullie thuis maar kan, met name in de warmere maanden, ook prima buiten op locatie plaatsvinden.

Fotoshoot bij jullie thuis

Ik maak graag foto’s in de lichtste ruimten van jullie huis. Dit kan de babykamer zijn of de ouderslaapkamer of een andere mooie lichte ruimte in jullie huis. Samen kijken we waar het licht het mooiste valt zodat we daar mooie foto’s kunnen maken. 

Lifestyle 

Ik fotografeer op een lifestyle manier. Dit houdt in dat ik fotografeer zoals het is. Ik poseer zo min mogelijk en zal vooral foto’s maken waarin de connectie tussen jullie en jullie kleintje goed zichtbaar is. Ook zal ik wat foto’s maken van jullie kindje alleen. Bij voorkeur plan ik een newbornfotoshoot rond 10-14 dagen na de geboorte. Jullie kindje slaapt dan (meestal) nog veel en krult zich van nature mooi op zoals in de baarmoeder. Maar ook als jullie kindje wat ouder is, is een fotoshoot een waardevolle manier om deze beginperiode vast te leggen. Jullie kindje is dan vaak wat meer wakker waardoor je ook de interactie goed kan vastleggen.

Mochten jullie interesse hebben in een newborn fotoshoot dan zal ik jullie na het boeken een brochure toesturen waarin alle informatie te vinden is ten aanzien van de fotoshoot. Hierin staan onder andere kledingtips, tips ten aanzien van de ruimte, praktische tips etc.

Review newbornshoot flow photography
Review newbornshoot flow photography
Review newbornshoot flow photography
€Newborn/babyfotoshoot
€ 305,-

 • Fotoshoot op locatie
  Duur: 1 a 1,5 uur (ik neem de tijd)
 • Inclusief 15 digitale foto’s in hoge resolutie
 • Extra digitale bestanden afnemen is mogelijk tegen een meerprijs van 7,50 per digitaal bestand. Of gebruik een van de voordeelpakketten.
 • Persoonlijke online galerij zodat je rustig een keuze kunt maken
 • Informatiebrochure met o.a. kledingadvies
 • Leen prachtige jurken uit mijn klantengarderobe
 • Preview binnen 72 uur
 • Levertijd: 2-3 weken
 • Je ontvangt 20 euro korting bij een Combinatie zwangerschap/newbornshoot 

Voordeelpakketten:

15 extra digitale bestanden 90 euro
25 extra digitale bestanden 120 euro
35 extra digitale bestanden 150 euro
Alle extra digitale bestanden 185 euro inclusief gratis een prachtig fotoalbum 20×20