Workshop Newborn lifestyle fotografie

Ben je onzeker voorafgaand aan een newborn lifestyle shoot omdat je bang bent voor moeilijke situaties (bv. een baby die veel huilt, broertjes en zusjes die er even geen zin in hebben) of slecht licht? Vindt je het lastig om gevarieerde beelden te maken tijdens een newborn lifestyle shoot? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Voor wie is deze workshop

De workshop is ontwikkeld voor (beginnende) fotografen die willen starten met newborn lifestyle fotografie of meer uit hun newbornfoto’s willen halen. Het is belangrijk dat je de basisvaardigheden van fotografie onder de knie hebt en weet hoe je je camera handmatig in kunt stellen voor een goed belichte foto.

Newbornfotoshoot baby newborn door Flow photography fotograaf Nijmegen

Inhoud van de workshop

Theorie

Duur: 2 uur

   1. VOORBEREIDING Wat kun je doen, voorafgaand aan een fotoshoot, om deze ontspannen en fijn te laten verlopen.

   1. LICHT Licht is erg belangrijk in de fotografie. Maar hoe gebruik je het licht het beste om de mooiste beelden te kunnen maken. En wat doe je in donkere ruimten.

   1. TIPS & ADVIEZEN als het even anders loopt! Een baby die huilt, een broertje/zusje dat geen zin heeft om op de foto te gaan. Ik deel al mijn tips en adviezen uit jarenlange ervaring als newbornfotograaf.

   1. APPARATUUR & INSTELLINGEN Welke apparatuur en instellingen gebruik ik tijdens een newborn lifestyle fotoshoot. Verder vertel ik wat ik allemaal mee neem naar een fotoshoot

  Praktijk

  Duur: +/- 2uur

  We gaan een gezinnetje fotograferen met een pasgeboren baby. Je mag de foto’s gebruiken als portfolio materiaal

  Newbornfotoshoot door Flow photography fotograaf Nijmegen

  Na het volgen van deze workshop

  Beschik jij over alle benodigde kennis rondom licht, poseren en styling die je moet weten om een prachtige newborn shoot te verzorgen

  Voel je je niet meer onzeker voorafgaande aan een fotoshoot, omdat je precies weet wat je moet en kunt doen in verschillende situaties.

  Beschik je over prachtige beelden die je direct kunt gebruiken als portfolio materiaal

  Weet jij precies hoe jij jezelf en je klant voorbereidt op een newbornshoot.

  Beschik je over alle kennis die ik met je deel als ervaren newbornfotograaf

   

  Investering

  195 euro

  (exclusief BTW)