Portfolio

Portfolio foto van een gezin gemaakt door flow photography

 

G E Z I N

Als moeder van twee kinderen weet ik hoe snel de tijd gaat en het cliche ‘hoe snel ze groot worden’ maar al te waar is… Laten we de tijd even stil zetten en dat moment vangen waarin ik jullie liefde voor elkaar kan voelen en vastleggen in een waardevolle gezins fotoshoot. In de camera kijken is bij mij niet nodig. Ik vang liever die momenten waarin ik de connectie tussen jullie als gezin echt voel. 

Newbornfotoshoot, Baby foto gemaakt door flow photography

 

N E W B O R N   L I F E S T Y L E / B A B Y

Jullie kindje is geboren. Wat een wondertje! Een hectische tijd breekt aan. Voor je het weet zijn die eerste weken voorbij. Laat me deze mooie ‘baby’ bubbel tijd voor jullie vastleggen in een waardevolle newbornfotoshoot zodat je na het vinden van het juiste ritme ook deze prille begintijd nog eens rustig kan terughalen met mooie pure beelden. Is je kindje al wat ouder… geen probleem ook dan is een babyfotoshoot mogelijk. 

Portfolio foto van een zwangere vrouw gemaakt door flow photography tijdens een zwangerschapsfotoshoot

 

Z W A N G E R

Een bijzondere tijd waar je later nog vaak aan terug zal denken. Samen gaan we deze mooie tijd vastleggen tijdens een ontspannen zwangerschapsfotoshoot. Het begin van de liefde voor jullie kleintje en jullie gezin.

Portfolio foto van een verliefd stel gemaakt door flow photography

 

 

L I E F D E

Samen op pad om de liefde die jullie voor elkaar voelen vast te leggen. We zoeken een mooie rustige plek uit waar jullie jezelf kunnen zijn zodat ik mooie pure beelden kan maken tijdens een ontspannen fotoshoot.